Tecken på att du är ett medium

Behöver du experthjälp inom medial vägledning? Visste du att vi alla föds med en medial förmåga. Som alla vet är oftast barn väldigt mottagliga för allt som händer runt omkring dem. Barn har också förmågan att känna av energierna i ett rum när någon ny person kliver in i rummet. Detta är ett tecken på intuition som är en stor del av mediumskap. Med tiden när barnen växer upp så lär de sig av de vuxna att stänga av denna intuition. Det är därför som låtsaskompisar försvinner med åldern och att barnen slutar se och känna av energier i ett rum.

Vi kan när vi blir äldre lära oss att öppna upp dessa kanaler igen. Vi har nog alla flera gånger i livet sagt till oss själva och andra att ”jag kände det på mig”. Ofta så vet man bara saker i förväg och det är vår intuition som talar om det för oss.

Har du någon gång när du möter en främmande människa känt i magen att denna person kan man inte lita på? Det är din intuition som talar om det för dig. Har du dessutom känt att du inte är ensam i ett rum fast du fysiskt sett är det. Då kan du vara verkligt medial och kan lära dig att öppna upp dina sinnen mycket mer.

De som då redan är öppna har redan kontakt med sitt andliga jag och kan skilja på sina egna känslor och vad andra förmedlar. Har man sina kanaler öppna så kan man få bilder, känslor, dofter från andevärlden. Som medium så bestämmer du inte själv vem som ska ta kontakt utan det gör andarna. De som finns i andevärlden känner att du är mottaglig och öppen och kan då ta kontakt för att förmedla sina budskap. Första gångerna som detta händer kan det vara skrämmande eller så förstår du inte vad de vill. Det är just dessa gånger som en ande kan ta till andra metoder för att få din uppmärksamhet som att tända och släcka lampor eller smälla i skåpdörrar.

Det du förnimmer från andarna kan komma till dig i till exempel bilder. Hur du sen tolkar bilden är helt upp till dig, vi är alla olika. Skulle du få en doft till dig från andarna så kan det vara en doft som du tycker luktar gott men någon annan kanske tycker att det luktar illa. Samma är det med smaker. Känslor du känner kan också tolkas olika från medium till medium. Det är just på grund av detta som det är väldigt viktigt att man känner sig själv ordentligt.

De flesta medium arbetar på olika sätt och för att bli ett bra medium så måste man hitta det sätt som är bäst för en själv. Det finns massor med olika sätt att öva på sin egen intuition och flera olika sätt att öppna upp sina kanaler. Det du ska tänka på är att hitta det sätt som är bäst för just dig. Du kan också få experthjälp av ett medium om du känner att det är svårt att göra detta på egen hand.

Var medveten om att detta kan berika ditt liv enormt. 

Rensning

Några av de svåra att förklara instanser eller händelser som involverar övernaturlig kraft i form av person, plats, djur eller saker kommer under paranormala händelser. Dessa paranormala händelser är svåra att förklara i vanliga ord. För att studera dessa paranormala fenomen har en separat ström av studier utvecklats kallad parapsykologi. Rensning är en sådan paranormal aktivitet som oftast involverar ande från det förflutna. Parapsykologen har vidare indelat rensning i fyra olika delar.

  1. Demon rensning
  2. Intelligent rensning
  3. Poltergeist rensning
  4. Återstående rensning

Demonisk rensning:

Demonisk rensning är den mest dödliga bland alla. I den här jakten försöker djävulens ande att stämma överens med människan. Ursprungligen verkar det inte vara mycket hotande men när tiden går, framstår anden som en stark bedräglig ond ande. Allt negativt som händer med individen, en fysisk attack kan hända. Den onda anden förstör allt gott och tar kontroll över den drabbade individens vilja. För att göra en demonisk rensning krävs specialist som har erfarenhet av att hantera sådana negativa energier. Därefter låtsas djävlarna att det inte är närvarande, men kommer fortsätta att skada de besatta individernas kära.

Intelligent rensning:

Som namnet antyder i intelligent rensning, andar kan kommunicera i den fysiska världen. Detta är den traditionella rensningen. Även om denna typ av rensning inte är skadlig men den här anden kan flytta föremål från en plats till en annan, kan gå igenom saker, gömma saker och till och med ibland kan de prata med individerna. I denna rensning är huvudmotivet av anden att få uppmärksamhet och kommunicera sina meddelanden. Intelligent rensning beror främst på oupphörliga angelägenheter eller överflödig kärlek gentemot sina nära och kära.

Poltergeist rensning:

Polter är det tyska ordet som betyder “buller”. Poltergeists kommer med störande ljud, rörliga föremål, föremål kan kastas eller gömmas, ibland rapporteras fysisk attack och störningar i elektroniska apparater. Denna typ börjar som ett spel men långsamt ökar intensiteten till ett ögonblick som en händelse blir farligare.

Återstående rensning:

Detta är den vanligaste formen av rensning. Det involverar vanligtvis ingen ande, men det är mer sannolikt att vara resterna av tidigare associerade minnen. Som någon tragisk händelse som kan vara associerad med en viss person eller plats. Den scenen eller bilden av personen fortsätter att komma som en uppenbarelse. Dessa observationer kan vara på ett visst tidsintervall. Dessa är som en indirekt kommunikation och för det mesta ofarlig.

Det mystiska osynliga ögat

Det dolda ögat är ett mystiskt och imaginärt öga. Vi behöver det, när vi blir nyfiken på att veta vilka saker som kommer att hända i framtiden. Det dolda ögat är också känt som det tredje ögat eller det inre ögat. Detta öga har ingen fysisk identitet. Det är en känsla som är kopplad till chakranerna (som nämns i hinduisk religion). Vi kan använda denna mening eller det tredje ögat. Men vi måste fokusera mycket. Vi måste koncentrera oss på chakranerna i oss. Vi behöver för mycket meditation för att känna eller känna det inre ögat. Det visar våra inre färdigheter. Det är en relation mellan teosofin och andligheten. Det finns många människor som hävdar att de gick till det skedet av deras sinne där deras tredje öga eller det dolda ögat visade dem glimt av deras framtid.
Många av dem var hinduer. Hindu religionen har så många saker att tro. De tror att de lätt kan använda sitt inre öga för att se eller känna igen de aktiviteter som kommer att hända mycket snart.

Många länder har sina egna tränings- eller kompetensutvecklingskurser, där folk brukade gå för att förbättra sin förmåga att fokusera på sitt tredje eller dolda öga. Som i Indien använder indiska andliga guruer meditation att bli fokuserade på deras kroppschakra. De tror att meditation och koncentration kommer att bidra till att få dina chakras under din kontroll. När du väl vet, hur kontrollerar du din chakras? Du kommer säkert att kunna använda ditt inre öga i sättet att känna eller se framtidsperspektivet.

I Kina är det tredje ögat eller det inre ögat ett koncept som finns i många meditationsskolor, konstskolor som Yoga, Aikido etc. De lär, hur man fokuserar och koncentrerar sig på punkten mellan ögonbrynen med slutna ögon. Deras främsta motiv är att göra eleverna till nästa nivå av meditationer. De vill att deras elever ska nå den högsta nivån av meditationer för att veta mer och mer om universum och dess dolda fakta och avslöja dem. Detta hjälper dem att känna deras dolda ögon.

I grund och botten är saken att vi bara behöver tro att vi kan göra någonting, vi kan uppnå någonting. Antingen handlar det om meditation eller sinnena inre ögat. En liten tro kan göra stora förändringar.

wicca

En före kristen tradition utvecklades i Irland, Skottland och Wales som kallas Wicca. Det är en nyhedensk religion som grundar sig på jordens moder natur och därför är allt som finns gudomligt. Historiker konfigurerar detta för att vara äldre än grottmålningarna. Men Gerald Brousseau Gardner skapade hörnstenen genom att skriva på häxkonsten som ledde till utvecklingen av Wicca över hela världen.

När det gäller Wicca som en amerikansk religion som de andra gav den amerikanska veteranförvaltningen i maj 2007 möjlighet att placera pentakeln på huvudstenen till fallna wiccan och hedniska soldater. Så detta förklarar som Wicca ritualer, stavar och magi är gjorda för gott och gagn för alla.

Den mest tilbedda guden i Wicca-samhället är den Horned Guden som representerar den maskulina kraften, motsvarar de tre gudinnorna som representerar den kvinnliga makten. Dessa gudinnor betecknar jungfruen, mamman och cronen. Man tror att någon andlig handling som utförs manifesterar lämnar tre gånger större effekt. Detta kallas tre lagen. Den magiska och stavaformerna används för läkning, fertilitet, kärlek och kreativitet. För ritualerna någon gång innebär verktygen att slutföra den andliga operationen inkluderar Paton, svärd och Athame, Wand, Chalice, Besom och Cingulum. Med dessa verktyg försöker någon Wiccan att göra Guds anslutning med luften, jorden, elden, vattnet och andan.

De flesta Wiccans firar festivalscykeln runt året kallad sabbats eller sabbats. Det finns totalt åtta av dessa firar som kallas Årets hjul. Varje cykel består av sex eller sju veckor som korrelerar med jordens säsongscykler. För att vara en högsta prästinna eller präst måste en person gå igenom en hel del ritualer bland sina traditionella grupper av häxor som heter covens.

Dödsdrömmer? Vet du vad de menar?

Du kanske har sett en dröm där en älskad av dina har dött och de flesta gånger är det en störande upplevelse. Det betyder inte nödvändigtvis att om någon dör i dina drömmar kommer att dö nästa rörelse. Vi kan relatera dessa dödsdrömmar till många olika aspekter av våra liv. Detta kan vara slutet eller början på en ny början. Det beror allt på vem som har dött i din dröm och arten av deras död. Det är viktigt att veta och förstå vad den personen representerar för dig.

Om till exempel en gammal person eller ett barn dör i din dröm, har de några meddelanden för dig som du behöver ta reda på. Psykologer tror att drömmar om släktingar eller vänner som just har gått bort är på grund av depression eller skuldkänsla mot dem. Det är också vanligt att drömmen om en död person är ett tecken på oväntade nyheter. De döda kommer till våra drömmar med ett meddelande, råd eller varning.
Här är några av de vanligaste dödsdrömmarna och deras betydelser:

1. Död av dig själv
Det kan innebära ett antal saker om du är den person som dog i din dröm. Detta leder mig till ett problem eftersom ingen kan berätta för dig hur du känner dig; det vet du bara. Så bara du har befogenhet att se detta för vad det verkligen är. Det kan vara en väckarklocka, tid för att avsluta ohälsosamma vanor och metoder som sätter ditt liv i fara.

2. Död av en bebis
En bebis är alltid beroende av någon annan. En baby som dör är någon som misslyckas över den plikten. Vår kultur lägger stor vikt på barnets död, för när vi tittar på en bebis föreställer vi oss vad han / hon kan bli. Om det dör utan att växa upp och inse vad det kan ha varit, hur vet vi det? Så, en död bebis är inte bara en död men det är döden av en möjlighet som ännu inte bestämdes. Det här är en mycket vanlig dröm där nya mödrar inser vikten av sin plikt vad gäller deras nyfödda barn.

3. Barnets död
Denna dröm är mycket vanlig bland äldre föräldrar och det förekommer oftast vid en tid då deras barn lämnar dem ensamma. Du kan tolka detta på din väg men jag säger att det betyder ett nytt liv för ditt barn. En aspekt av hans gamla är borta och en ny aspekt av hans liv börjar. Det är aldrig dåligt när du drömmer om döden av någon, tvärtom.

4. Föräldrarnas död
När du ser något där dina föräldrar är döda i din dröm så kan det hända när ditt omedvetna sinne oroar sig för att förlora dem i framtiden. Detta är särskilt sant om de är äldre. Men om dina föräldrar redan är borta så kan du ta det här som en möjlighet att säga farväl dem för sista gången.

5. Ett syskons död
Det kan tyda på att du inte har tid för dina syskon i ditt upptagna liv. Den här drömmen betyder att om du har en bror eller syster behöver du en hälsosam tid med dem eftersom de behöver dig om du gillar det eller inte. Prata med dem om den lyckligare tiden som spenderas tillsammans.

6. Död av en man eller fru
För att förstå denna dödsdröm behöver du utforska vad det handlar om din älskade som du särskilt beundrar eller älskar och ser vad du saknar. Den som har den här drömmen att deras mest värdefulla älskade har dött kan medvetet medge att de saknar något som är viktigt för sin partner.

7. Drömmer om någon som redan är död
En kristen drömtolkning bok säger om detta “själen av vår avlidna släkting eller vän har inte hittat fred ännu” och råd att hålla ytterligare ceremonier vid begravning och vila av den avlidne. En engelsk drömbok tolkar drömmen om döda människor som ett tecken på bra händelser i familjen, till exempel ett bröllop eller ett barns födelse eller något som är lyckligt och välmående. En annan drömbok säger att se en död släkting i en dröm innan bröllopet är en varning mot facket. Denna dröm visar det olyckliga äktenskapet och varnar för att barnen som är födda i det blir sjuka och svaga.

8. Död av en främling
Om du inte känner till personen som har dött i din dröm, då kan det vara ett gott tecken. Denna dröm symboliserar välstånd och lycka i nära framtid. Du kommer ha lycka till det mesta på din arbetsplats.

9. Du hittar en död kropp
Upptäckten av denna döda kropp är mycket viktig i din dröm. Du måste titta på omständigheterna kring. Känner du personen? När och var kroppen hittades med anledningen? När du har dessa svar ser du om det finns någon korrelation mellan dig och den personen.

10. Du dödade någon
Det visar dina tidigare skyldiga känslor eller en dålig dom som du gjorde nyligen kommer tillbaka för att hemsöka dig.
Det är inte dåligt att se döda människor i våra drömmar, den enda gången det kan vara oroande om vi jämför den döda till var han eller hon gick.

Framgångar är en blandning av öde, hårt arbete, tur och Zodiaktecken

Framgång kommer inte som en chock; vi måste arbeta väldigt hårt för att lyckas, där vi behöver mycket saker. Koncentration, lycka till och hårt arbete med Guds välsignelser, förutom allt detta är en mycket viktig sak som vi behöver. Det är vårt gemensamma tecken som följer med vår framgångsresa. På din resa till framgång kommer ditt stjärntecken att hjälpa dig mycket.

Många av oss vet inte att varje stjärntecken har tilldelats för ett visst element som jord, vatten, eld och luft. Dessa element håller sina stjärntecken i en bättre och framgångsrik situation.

Zodiaktecken välsignade av jorden

Oxen – Oxen är välsignad med tecknen på jorden på varje person som är född i stjärntecknet. Och en sådan person får inte någon katastrof när som helst. Människor födda i oxen är av marknivå och håller alltid fötterna på marken, oavsett hur framgångsrik de blir, de förbli alltid samma. De har en fast natur.

Jungfrun – Jordens nåd fortsätter på varje person som är född i Jungfrun, och sådana människor är väldigt stabila. Dessa människor är mentalt väldigt starka. Tänk hundratals gånger innan du fattar varje litet beslut eller ett stort beslut. Bara då fattar ett beslut. De är mutable enligt situationer. De vet hur man byter och hur man accepterar förändringarna. De som är födda i detta zodiak betecknar stabilitet mycket.

Stenbocken – Jorden är alltid barmhärtig mot dem som föddes i Stenbockens stjärntecken. Samtidigt är människor i denna zodiak alltid de mest olika. I något arbete spelar det alltid rollen som chef. Dessa människor har egenskaperna hos en mycket bra ledare. På grund av detta är dessa personer berättigade till huvud eller överhuvud.

Zodiaktecken välsignade av luft

Tvillingarna – Folk som är födda i tvillingarna är mycket begåvade och står mycket snabbt på sina fötter. Dessa människor anser inte något arbete för litet eller stort och gör allt arbete ärligt. Därför är människor som är födda i tvillingarna mycket framgångsrika, dessa människor skiljer sig från andra, de älskar att höra deras beröm och deras önskan att vara bättre än andra gör dem till en mycket progressiv person.

Vågen – Folk födda i vågens zodiac är skaparna av luft och framgång kysser dem alltid. Börja med det här arbetet, oavsett om det är litet eller stort, som börjar från början. Det är bättre att säga i enkla ord att människor födda i vågen är mycket lyckliga

Vattumannen – Folk som är födda i vattumannen är ganska annorlunda. Dessa människor är av samma natur, det finns inte många förändringar i dem. De älskar att sitta med människor. Det är väldigt som att gå runt i samhället. De håller sig inte borta från folket för att de tror på att flytta runt mer och mer, så långt de är ifrån ensamhet, desto mer framgångsrika är de

Zodiaktecken välsignade av eld

Väduren-Personer med Väduren stjärntecken är väldigt olika från andra, de tror på att starta och eld är på dem. De är mycket robusta och oroliga eftersom de skiljer sig från andra.

Lejonet – Den person med lejonets zodiak intention är stark och känns aldrig besegrad. De har mycket envisa instinkter, om de har bestämt någonting så slutför de det genom att uppfylla det. Dessa skiljer sig från andra. De är inte rädda för utmaningar, men utmaningarna är rädda för dem.

Skytten – Skytten människor är mycket olika de är inte envis och arg. Det ändrar situationen enligt omständigheterna. Dessa är vana av val i livet. De håller sig aldrig till en sak. De fortsätter att få nytt arbete och ny framgång.

Zodiaktecken välsignade av Vatten

Kräftan – Människor i kräftan är storhjärtade. Dessa människor möts med kärlek och de delar bara kärlek i världen. De tror att världen kan vinna med kärlek. Personer i kräftan är som vatten och vatten hålls på dem.

Skorpionen – Skorpionens folk är väldigt olika, men de är nöjda med vatten. Dessa människor är lite annorlunda och konstiga också. Det är bättre att hålla ett avstånd från dessa människor. De kan inte höra sanningen så att dessa människor borde hålla sig ifrån sanningen. Det tolererar inte sanningen och det är mycket svårt att hantera.

Fiskarna – Fiskarnas folk är glada och artister. Det är väldigt mycket som att göra sånger att sjunga sånger, göra målningar etc. De gillar inte att vrida saker, de tror på att prata rakt och enkelt. Det skadar inte någons hjärta och blir aldrig skadad.

Att kontakta ett medium

I dag kan det kännas som en djungel att hitta ett medium som faktiskt är rätt för just dig. Här har vi samlat de vi tycker är bäst och med många olika specialområden.

Det finns idag många olika sätt att hitta ett medium. Man kan söka på internet eller besöka den närmaste New Age butiken. På detta sätt så vet man egentligen inte vad man hittar för något och ofta så kostar det många pengar. Det du bör göra är komma fram till själv vad det är du vill att just ditt medium ska kunna. Vad är det som du vill att de ska hjälpa dig med. Undersök noga vad de kan och hur de går till väga.

Vi har samlat våra medium här. Du kan in lugn och ro läsa deras egna presentationer för att se vem av dem som passar just dig. När du sen har valt en som du känner själv passar så kan du ringa till just detta medium och om det inte känns rätt då ni pratar så kan du lägga på luren och betalar inget mer. Bokar du en tid med ett medium så tar de troligtvis en summa pengar för en viss tid. Det är något som du måste betala även om du inte är nöjd. Hos oss kan du välja att avsluta och sedan ringa till ett annat medium. Det är svårt att välja rätt men om du vet vad du vill ha hjälp med så blir det genast mycket lättare.

Du kanske har en känsla av att det finns en ande i ditt hem. Då ska du välja ett medium som är bra på husrensning. Om det är så att du vill komma i kontakt med en nära anhörig som gått vidare till andra sidan så kan du välja ett medium som har kontakt med andevärlden.

Vissa av våra medium kan även hitta borttappade saker eller få kontakt med änglar och hjälpare. Det kan vara så att du kanske bara behöver råd angående ett val i ditt liv. Då kan ett medium som får så kallade änglaviskningar vara det du behöver.

Eftersom vi har öppet dygnet runt så finns det alltid medium att kontakta vilken tid på dygnet du än behöver hjälp. De medium som finns på den stora marknaden ute i världen har väldigt ofta lång väntetid. Det kan vara så att du behöver hjälp just precis nu och då vill du inte vänta en månad på din tid hos ett medium. Vi finns alltid till hands och vill alltid ge dig den hjälp du behöver.

NYCKELN TILL LYCKA ÄR POSITIVITET

Lycka är det ord som värderas högt av de flesta, och vi alla vill ha tur eftersom det bringar ökade möjligheterna för att det ska hända otroliga saker i våra liv.Tur kan definitivt ge oss lycka och fred.

Tur kan få dig att vinna på casinon, det kan rädda dig från olyckor, det kan göra att du når dina mål. Människor tror på medvetenheten om tur i sin vardag medan de inte tänker och pratar om det så mycket.

Människor vill ha tur i livet precis som de uppnår trygghet, blir lyckliga och finner kärlek. Att ha självförtroende, fasta mål och kontroll över sinnet är grunden för att uppnå lycka i våra liv. Positivitet spelar en viktig roll vid lycka. Om människor omkring dig är positiva, kommer det troligtvis spegla av sig på dig med.Positivitet har en magnetisk karaktär. Desto mer positiv du är, desto mer kommer du att kunna locka andra människor att bli det med och desto lyckligare kommer du att vara. Positivitet startar en följd av liknande händelser som den. Om du till exempel hör en spirituell guru som Sadhguru, kommer du att berätta för din familj om honom och de kommer också att börja lyssna honom. Efter en tid kommer publicitet av denna positivitet att skapa ett stort antal följare för Sadhguru. Positivitet ger oss goda tankar som bidrar till fokuserat sinne och fokuserat sinne kan främja lycka.

Du måste förstå att allt på denna planet som vi skapade först upptäcktes i våra sinnen och sedan manifesterades i omvärlden. Vi kan få alla saker i vårt liv som vi någonsin ville ha. Men först måste vi föreställa oss att de saker som händer i vårt sinne. Du måste föreställa dig ett stilfullt jobb,ett fett bankkonto, se dina högsta önskningar och drömmar, dina relationer etc. Du bör tänka på något som du tror att du tror aldrig kan hända. Du bör inte låta din rädsla begränsa dig till att föreställa dig större. Detta är en process att träna ditt sinne, kropp och själ för att hitta sitt sätt att nå den destination du faktiskt vill nå.

Positiva människor försöker se positiva resultat oavsett vilken typ av hinder som finns på vägen. Man kan öva på att träna in positiva bekräftelser för att få positivitet i sitt liv. Strålande värme och vänlighet är en mycket speciell kvalitet hos lyckliga människor eftersom de har mycket brist på negativa tankar. Så man bör omge sig med positiva människor så att deras utstrålande positivitet kan absorberas. Du kommer att vara mer säker på framtiden för din framtid med positiv energi i dig. Du kommer att kunna föra in lycka i ditt liv efter att ha tränat ditt sinne med att skapa positiva tankar.

Du bör vara jordnära och behandla alla med din ödmjukaste sida även efter att lyckan slagit in i ditt liv. Du bör alltid förvänta dig bra resultat av ditt hårda arbete. Alla vill vara lyckliga och vill ha sitt liv så som de drömmer om. Det är inte fel att förvänta sig tur och lycka i sitt liv. Glöm inte att dela din upptäcktsresa mot mer tur och lycka r med andra. Du kommer inte att få mindre för att du delar det dej av det du lärt dej till andra. Du Ska sträva efter att vara ren i hjärtat och att alltid vara tacksam mot den gudomliga kraften och dess välsignelse i form av lycka.

Så när du behöver en dos lycka för dina prövningar i livet, förbli bara positiv och tro på att du kommer att fixa det. Lyckan kommer definitivt att göra en entré för att göra sitt jobb.

Ascendenten, solen och månen hjälper oss att förstå våra föräldrar

Många av oss har säker som barn haft vissa svårigheter att förstå föräldrarna, kanske har vi det fortfarande. Vi har svårt att som barn förstå föräldrarnas sätt att se på livet, regler och måsten. Deras ständiga inblandning i vårt liv har nog gjort flera av oss mer eller mindre irriterade. Vi vill ha vår integritet och vill inte att våra föräldrar ska veta om våra personliga liv. Men vi måste förstå att våra föräldrar är de personer som har störst omsorg om oss och de som mest bekymrar sej för oss och alltid kommer att försöka hjälpa oss från alla problem i vårt liv oavsett vilka uppoffringar som krävs av dem. Det är därför det blir mycket viktigt för oss att försöka förstå våra föräldrar. Här kommer jag  att beskriva  några sätt som kan göra att vi kan närma oss våra föräldrar.

Försök förstå vilken ansvarstagande roll man som föräldrar får i samband med att man blir förälder. 

I varje förälder finns en osäkerhet, som hon/han försöker att inte visa. Det sätt som föräldern i fråga använder för att skyla över sina brister är associerade med deras ascendent. Till exempel, en person som har kräftan som sin ascendent, kommer att försöka skyla över sitt tillkommakortande  genom att uppvisa en omtänksam personlighet. En person med lejonet som ascendent kommer att gömma sej genom att busa till det, och skoja till det. Har man ascendenten i ljungfrun kan det visa sig genom ett maniskt städande. Med hjälp av deras födelsedatum kan vi även se var de hade sin måne när de föddes viket hjälper oss att förstå och se bakom den fasad de byggt upp. Vi måste förstå att beteendet som är ett resultat av deras ascendent inte är verkligt. Så snarare än att kritisera våra föräldrar på grund av deras beteende, bör vi försöka känna den verkliga personen bakom fasaden de byggt upp.

Vi kan lära oss förstå våra  föräldrars känslomässiga behov genom att vi vet vart månen stod när de föddes.

Liksom varje människa har våra föräldrar emotionella behov som vi kan förstå med hjälp av månen och sedan försöka uppfylla deras behov. Till exempel kan djup konversation och intimitet få de som hade månen i skorpionen att känna sig säkra. Med ett tryggt och praktiskt hem eller att ha ett sätt att vårda andra gör vanligtvis att de med månen i kräftan kan känna sej säkra. En stabil inkomst är känd för att få de som har månen i stenbocken att känna sig säkra. Resor eller äventyr kan ge komfort till de som har sin måne i skytten. Allas lycka beror på olika aspekter beroende på deras måntecken. Det är inte nödvändigt att de saker som gör oss lyckliga kan bidra med lycka för andra. Genom att förstå månens tecken på våra föräldrar kan vi utveckla ett starkare band med dem.

Att känna styrkan och svagheten genom soltecken är även det ett sätt att kunna förstå andra. Även om varje person har unik styrka och svaghet på grund av ett unikt och komplext födelsekort, kan det inte förnekas att styrka och svaghet huvudsakligen beror på människors soltecken. Genom att samla in information med hjälp av ett vart solen stod när man föddes kan vi minska hinder mellan oss och våra föräldrar. Genom att känna till deras svaghet kan vi hjälpa dem att övervinna den. Så informationen från soltecknen kan vara mycket användbar för att göra oss nära våra föräldrar.

De sätt som nämnts ovan har använts av ett antal människor och det fungerade för dem. Så testa gärna de här vägarna för att se om du kan komma närmare dina föräldrar.

Aventurin och vad den används för!


Detta är en annan av mina favorit stenar som är en positiv sten som ger framgång. Det är så underbart att den omvandlar negativa händelser och tankar till positivt. Jag märker att den stärker ledaregenskaper bland kollegor och minskar ilska och irritation så den är oroligt bra på en arbetsplats. Stenen är känd för att skydda samt trösta och läker hjärtat hos dom som är sårade. Öppnar energier som visar att allt är möjligt gör den också. Men det jag älskar mest med den är att den motiverar oss att prova nya vägar. Den är bra för lugn och den balanserar oss.