Det mystiska osynliga ögat

Det dolda ögat är ett mystiskt och imaginärt öga. Vi behöver det, när vi blir nyfiken på att veta vilka saker som kommer att hända i framtiden. Det dolda ögat är också känt som det tredje ögat eller det inre ögat. Detta öga har ingen fysisk identitet. Det är en känsla som är kopplad till chakranerna (som nämns i hinduisk religion). Vi kan använda denna mening eller det tredje ögat. Men vi måste fokusera mycket. Vi måste koncentrera oss på chakranerna i oss. Vi behöver för mycket meditation för att känna eller känna det inre ögat. Det visar våra inre färdigheter. Det är en relation mellan teosofin och andligheten. Det finns många människor som hävdar att de gick till det skedet av deras sinne där deras tredje öga eller det dolda ögat visade dem glimt av deras framtid.
Många av dem var hinduer. Hindu religionen har så många saker att tro. De tror att de lätt kan använda sitt inre öga för att se eller känna igen de aktiviteter som kommer att hända mycket snart.

Många länder har sina egna tränings- eller kompetensutvecklingskurser, där folk brukade gå för att förbättra sin förmåga att fokusera på sitt tredje eller dolda öga. Som i Indien använder indiska andliga guruer meditation att bli fokuserade på deras kroppschakra. De tror att meditation och koncentration kommer att bidra till att få dina chakras under din kontroll. När du väl vet, hur kontrollerar du din chakras? Du kommer säkert att kunna använda ditt inre öga i sättet att känna eller se framtidsperspektivet.

I Kina är det tredje ögat eller det inre ögat ett koncept som finns i många meditationsskolor, konstskolor som Yoga, Aikido etc. De lär, hur man fokuserar och koncentrerar sig på punkten mellan ögonbrynen med slutna ögon. Deras främsta motiv är att göra eleverna till nästa nivå av meditationer. De vill att deras elever ska nå den högsta nivån av meditationer för att veta mer och mer om universum och dess dolda fakta och avslöja dem. Detta hjälper dem att känna deras dolda ögon.

I grund och botten är saken att vi bara behöver tro att vi kan göra någonting, vi kan uppnå någonting. Antingen handlar det om meditation eller sinnena inre ögat. En liten tro kan göra stora förändringar.