Dödsdrömmer? Vet du vad de menar?

Du kanske har sett en dröm där en älskad av dina har dött och de flesta gånger är det en störande upplevelse. Det betyder inte nödvändigtvis att om någon dör i dina drömmar kommer att dö nästa rörelse. Vi kan relatera dessa dödsdrömmar till många olika aspekter av våra liv. Detta kan vara slutet eller början på en ny början. Det beror allt på vem som har dött i din dröm och arten av deras död. Det är viktigt att veta och förstå vad den personen representerar för dig.

Om till exempel en gammal person eller ett barn dör i din dröm, har de några meddelanden för dig som du behöver ta reda på. Psykologer tror att drömmar om släktingar eller vänner som just har gått bort är på grund av depression eller skuldkänsla mot dem. Det är också vanligt att drömmen om en död person är ett tecken på oväntade nyheter. De döda kommer till våra drömmar med ett meddelande, råd eller varning.
Här är några av de vanligaste dödsdrömmarna och deras betydelser:

1. Död av dig själv
Det kan innebära ett antal saker om du är den person som dog i din dröm. Detta leder mig till ett problem eftersom ingen kan berätta för dig hur du känner dig; det vet du bara. Så bara du har befogenhet att se detta för vad det verkligen är. Det kan vara en väckarklocka, tid för att avsluta ohälsosamma vanor och metoder som sätter ditt liv i fara.

2. Död av en bebis
En bebis är alltid beroende av någon annan. En baby som dör är någon som misslyckas över den plikten. Vår kultur lägger stor vikt på barnets död, för när vi tittar på en bebis föreställer vi oss vad han / hon kan bli. Om det dör utan att växa upp och inse vad det kan ha varit, hur vet vi det? Så, en död bebis är inte bara en död men det är döden av en möjlighet som ännu inte bestämdes. Det här är en mycket vanlig dröm där nya mödrar inser vikten av sin plikt vad gäller deras nyfödda barn.

3. Barnets död
Denna dröm är mycket vanlig bland äldre föräldrar och det förekommer oftast vid en tid då deras barn lämnar dem ensamma. Du kan tolka detta på din väg men jag säger att det betyder ett nytt liv för ditt barn. En aspekt av hans gamla är borta och en ny aspekt av hans liv börjar. Det är aldrig dåligt när du drömmer om döden av någon, tvärtom.

4. Föräldrarnas död
När du ser något där dina föräldrar är döda i din dröm så kan det hända när ditt omedvetna sinne oroar sig för att förlora dem i framtiden. Detta är särskilt sant om de är äldre. Men om dina föräldrar redan är borta så kan du ta det här som en möjlighet att säga farväl dem för sista gången.

5. Ett syskons död
Det kan tyda på att du inte har tid för dina syskon i ditt upptagna liv. Den här drömmen betyder att om du har en bror eller syster behöver du en hälsosam tid med dem eftersom de behöver dig om du gillar det eller inte. Prata med dem om den lyckligare tiden som spenderas tillsammans.

6. Död av en man eller fru
För att förstå denna dödsdröm behöver du utforska vad det handlar om din älskade som du särskilt beundrar eller älskar och ser vad du saknar. Den som har den här drömmen att deras mest värdefulla älskade har dött kan medvetet medge att de saknar något som är viktigt för sin partner.

7. Drömmer om någon som redan är död
En kristen drömtolkning bok säger om detta “själen av vår avlidna släkting eller vän har inte hittat fred ännu” och råd att hålla ytterligare ceremonier vid begravning och vila av den avlidne. En engelsk drömbok tolkar drömmen om döda människor som ett tecken på bra händelser i familjen, till exempel ett bröllop eller ett barns födelse eller något som är lyckligt och välmående. En annan drömbok säger att se en död släkting i en dröm innan bröllopet är en varning mot facket. Denna dröm visar det olyckliga äktenskapet och varnar för att barnen som är födda i det blir sjuka och svaga.

8. Död av en främling
Om du inte känner till personen som har dött i din dröm, då kan det vara ett gott tecken. Denna dröm symboliserar välstånd och lycka i nära framtid. Du kommer ha lycka till det mesta på din arbetsplats.

9. Du hittar en död kropp
Upptäckten av denna döda kropp är mycket viktig i din dröm. Du måste titta på omständigheterna kring. Känner du personen? När och var kroppen hittades med anledningen? När du har dessa svar ser du om det finns någon korrelation mellan dig och den personen.

10. Du dödade någon
Det visar dina tidigare skyldiga känslor eller en dålig dom som du gjorde nyligen kommer tillbaka för att hemsöka dig.
Det är inte dåligt att se döda människor i våra drömmar, den enda gången det kan vara oroande om vi jämför den döda till var han eller hon gick.