”En man som just förlorat sin fru sen 40 år ringde och var orolig. Jag förklarade att om vi får kontakt så hoppas vi att det är din fru. Efter en stund så fick vi kontakt med hans fru. Mannen var orolig att han behandlat henne illa under deras äktenskap. Frun sa till mig att hon hade haft ett underbart liv tillsammans med honom. Detta sa jag till mannen och han kände sig väldigt lättad och kunde gå vidare i sitt liv tills han och frun möttes igen”

”En kvinna som köpt ett gammalt hus ringde för hon kände det som att det fanns någon i huset. Då jag kände in henne och huset så visade det sig att det var hennes mamma som gått bort för några år sedan. Mamman var bara där för att kolla om dottern mådde bra och om huset var ett bra köp. Jag sa till kvinnan att jag kan hjälpa din mamma därifrån men kvinnan ville att hennes mamma skulle göra det valet själv”

”Jag fick ett samtal från en ung tjej som har haft ett väldigt tufft liv. Bland annat hade hon hamnat i drogträsket och var nu säker på att hon ville ur det. Hon hade bestämt sig men behövde stöd i om hon faktiskt skulle klara det. Jag sökte kontakt med hennes hjälpare och änglarna. Då änglarna svarade så fick hon rådet att så länge hon tog en dag i sänder och gick på alla möten så skulle hon klara det. Det tog väldigt lång tid innan tjejen ringde tillbaka. Hon hade då varit ren i 10 månader och hade inte längre ett sug. Hennes liv hade blivit lättare och hon hade både bostad och jobb. Hon jobbade numera på den lokala stödföreningen för narkotikaberoende.”

”Som medium så kan man ibland få kontakt utan att man ber om det. Jag stod en kväll och diskade efter middagen då jag kände någon som knackade mig på axeln. Du måste åka hem till din bror hörde jag i huvudet. Eftersom jag nyss pratat med min bror så tänkte jag att nej då han är okej. Det knackade återigen på min axel men hårdare denna gång. Okej tänkte jag och släppte disken och tog bilnyckeln ur lådan och åkte hem till min bror. Jag visste att han skulle hålla på med husfasaden under kvällen. När jag kom fram så fick jag en chock. Min bror hade ramlat ner från ställningen han satt upp runt huset och fastnat med kläderna i ställningen. Han hängde upp och ner ungefär 3 meter upp. Mobiltelefonen hade ramlat ur fickan och hans fru jobbade den kvällen. Det fanns inte en chans att jag skulle få ner honom själv och han hade hängt där så länge så han var lite borta. Jag plockade direkt upp min telefon och ringde 112. När de kom var han vid medvetande igen eftersom jag suttit och pratat med honom. De hjälpte honom ner men sa att hade han hängt där mycket länge till så hade kläderna gett med sig och han skulle ha ramlat med huvudet före ner i backen. Jag tackade den ängel som faktiskt talat om för mig att åka till honom”