Osäker? Men vill ändå bli spådd?

Jag har under en längre tid sett ett väldigt vanligt mönster hos vissa kunder som ringer till mig. Dom är så intresserade av att veta mer om vardagen och sig själva och när jag frågar vad dom vill bli spådda om så får jag svaret lite av varje.


Jag känner mig på ett humoristiskt sätt vilse när jag här detta svaret för då måste jag följa upp med flera följdfrågor så som vill du att vi börjar med dig som person eller något mer konkret så som karriär? där jag ofta får samma svar bestäm du eller liknande så för att hjälpa till så tänkte jag lista lite frågor som har en väldigt god ton till en början på en mer djup välrundad spådom

  • Jag behöver självinsikt så berätta om vad jag går igenom
  • Var är min relation på väg?
  • Är jag bra lämpad på mitt jobb eller borde jag leta vidare?
  • Jag letar bostad vad kan du se att jag kan göra annorlunda för att hitta den?
  • Jag har varit ensam en längre tid och drömmer om att träffa någon hur hittar jag den rätta för mig?
  • Jag är nervös inför ett project vad behöver jag göra för att det ska gå som jag vill?

Så om man kan formulera en konstruktiv fråga när man slår numret för att prata med mig så börjar man samtalet på en mycket mer interaktiv fot. Det är ofta en fråga som blir ställd innan man har hittat tonen för samtalet och har byggt upp någon form av förtroende och fått personen jag pratar med att känna sig mindre nervös över att prata med mig!