Några tankar om tarot kort

jag lärde mig läsa och spå i tarot när jag var väldigt ung. Jag hade en nytänkande släkting som såg att jag hade en rå talang för min ålder. vi har spådom och häxkonst i släkten som alltid har utövats men aldrig talats om. jag fick min första tarot lek när jag var på en resa upp till Stockholm. jag har några få olika lekar som jag använder men jag är väldigt selektiv och försöker att inte involvera för många lekar utan har ett väldigt intimt band med mina kort.

jag renar inte mina kort vilket så många gör. jag har aldrig känt att det har varit nödvändigt jag låter däremot inte vänner eller främlingar röra mina kort utan det skulle bara vara någon som är riktigt nära mig och förstår mig. jag är väldigt känslig för andras utstrålning och vill inte att någon annans energi ska fastna på mig.

Då och då så tänder jag en citrongräs rökelse när jag ska börja jobba. jag känner att allt som är i citrus familjen hjälper mig avsevärt. om jag har haft en ovanligt djup eller obehaglig läsning med en client så bränner jag ett lagerblad bara för att driva bort energin och hålla min platform ren och opåverkad. bara så jag har en ren bas att börja med till nästa person som ringer.

jag tycker att tarot korten ska vara ett verktyg som ska vara tillgängliga när jag vill använda dom men jag vill inte göra upp en invecklad rutin som sen leder till att det blir ett hinder som hindrar mig från att vela använda dom pga att det blir en invecklad ritual och det känns inte lika inspirerande för mig personligen.