Mediala förmågor av kristaller och ädelsten

Människor som har insett kraften i sina mediala förmågor och vill förbättra och polera sina färdigheter till ny nivå kan använda några av de verktyg som finns tillgängliga för mediala vägledare. Ett av de mest föredragna verktygen är Ädelsten och kristaller. Dessa ädelstenar och kristaller är den stora källan till positiva energier. Denna positiva energi hjälper dig att balansera din kropp och sinne. Ädelstenar och kristaller spelar också en mycket viktig roll i självmedvetenhet. Detta kommer helt och hållet att påverka dina andliga riken. Några av de välkända ädelstenarna och kristallerna är:

Safir: Safir är en så kraftfull sten som hjälper till att öka intuitions kraften. Denna är vanligtvis av blå färg och kan också hittas i olika nyanser. Detta används mest för att stärka den andliga kommunikationslinjen.

Malakit: Malakit är en annan kraftfull sten med livlig grön färg. Detta har bra läkande egenskaper. Det är mycket effektivt vid aura-rengöring och balanserar ditt hjärtchakra.

Blodsten: En av de sällsynta och kraftfulla stenarna som är av grön färg med röda fläckar. Det är en magisk sten med förmågan att ge skydd mot onda.

Emerald: Emerald är en av de dyrbara stenarna i grön färg. Denna sten är till stor hjälp för att uppnå högre medvetenhet och balansera alla chakran.

Kvarts: Kvarts är en av de mest kraftfulla stenarna för mediala vägledare. Den är full av stark helande kraft och hjälper till överallt att  balansera och förmedlar positiv energi till chakran.

Månsten: År en annan mycket kraftfull och viktig sten. Den har mjölkaktig vit färg. Den betraktas som önskestenen. Den hjälper till att öka dina mediala förmågor och har mest intuitiv kraft.Det finns så många andra stenar som kan användas för att uppfylla olika syften med mediala förmågor. Att välja rätt ädelsten är mycket viktigt för att få fördelar från sin positiva energi och vibration. En ädelstensexpert bör konsulteras innan du bär någon av ädelstenarna eller kristallerna.