Har du lätt för att gråta och skratta?

Människor som är naturliga, de som är avslappnade och accepterar livet som det är skrattar lättare. De är redo att lära sig att bli förvånade, de är nyfikna.
Du kanske bara kan gråta av att skratta för mycket =)
Det är det enkla tänkesättet, håll dig lugn. Kärnan i detta är att det som får dig att grta, är din egen personliga åsikt, vilket kan vara sant eller falskt.
Ord och människors beteende är oskyldiga i sig själva. Det är bara din tankegång, din världsuppfattning och dina överväganden som avgör dina känslor.
Så varför ta saker personligt? Det är inte värt att överväga om värdelösa saker som dessa.

Det är bättre att ha positiva tankar (det beror på att du alltid borde skratta) eftersom dina tankar blir dina ord och dina ord blir din handling och dina handlingar bestämmer om du är en framgångsrik person eller inte. Det är bara upp till dig.
För det mesta tänker vi, vi skrattar i glädje och gråter i smärta., Eller hur? Men det är inte så svart och vitt, vi kan skratta och gråta på samma gång.

Ibland mitt i någonting roligt kommer tråkighet att utlösas eftersom situationen som orsakade dig att skratta kan ha en sorglig sida åt det också eller det utlöser bara ett dåligt minne där du var ledsen, känslor översvämmar genom att du har undertryckt eller försökt att ignorera eller glömma. Båda utlöses av känslomässiga stimuli och är neurologiskt komplexa, vilket förändrar neurotransmitter aktiviteten i hjärnan och hormonnivåerna på subtila och inte så subtila sätt.
Skratt inkluderar stressavlastning, immunstimulering, mänsklig kontakt. Gråt påverkar hormoner och kemiska proteiner på ett sätt som främjar lugn och minskar depression.

Kort sagt, jag skulle säga att du var överväldigad av känslor. Om du inte har släppt ut dem på ett tag kan det kännas bra men ändå som ett känslomässigt hinder och du skakar därför att det är en nervös reaktion och överväldigande och du gråter för att du faktiskt släpper ut det och då skrattar du.

Ibland gråter vi för att vi är överväldigade med lycka, det händer oftast för kvinnor. Män kan vara mer kapabla att kunna hålla sina känslor under kontroll.
Både skratt och gråt är viktigt för vårt emotionella och fysiska välbefinnande.
Det är helt normalt. Känslor är inte rätt eller fel, de är bara för mig, jag vet när jag är väldigt upprörd och nervös. Jag brukar skratta först för att släppa ut mina intensiva känslor, men när det händer så sätter verkligheten in och jag börjar gråta. Många människor förstår inte att detta är en mycket normal reaktion på intensiva situationer. Jag skulle bara gå med flödet och känna hur du behöver känna.