Hur ni hjälper mig!

Hej allesammans!

Jag har sen jag började blogga blivit mer och mer observant på likheter och idéer när jag är inne på linjen! Jag tänker ständigt på olika saker jag vill dela med er alla. Det jag kände jag ville prata om idag är något mer personligt än vad jag brukar skriva om. Jag har märkt med tiden att om jag själv går igenom något drama eller tänker på något speciellt som jag inte riktigt vet hur och var jag står i frågan så av någon speciell anledning så blir det alltid så att någon av er underbara människor kommer att ringa den dagen och fråga om råd i exakt samma fråga som jag grubblar över.

Det har faktiskt varit väldigt hjälpsammt för mig både för min mentala hälsa men också till att utveckla hur jag använder mina gåvor till att göra mina privata beslut.

Jag tycker för det mesta att jag är väldigt metodisk i mina beslut och när jag pratar med er så försöker jag alltid att sätta mig i eran position så jag gör min rådgivning personlig.

//Alex