Dags att organisera?!!

Hej allesammans jag är mitt uppe i en galen organisation av mina böcker och örter just nu och det känns som om det det aldrig tar slut. Ju mer jag letar ju mer inser jag att jag har samlat alldeles för mycket genom åren.

Jag har blivit uppfostrad till att inte slänga något utan att ta tillvara på allt som livet erbjuder men nu har vi kommit till den punkten där jag har införskaffat mig dubbletter av nästan allt. Så jag tänkte försöka att uppmuntra er till att göra som jag och gå igenom era gömmor och göra er av med allt det som känns överflödigt och fråga er själva, har jag använt detta det senaste året? Om svaret är nej så gör er av med det. Det har varit min metod igenom detta svepet jag har gjort.

Hitintills så har jag nog gjort mig av med 50% av allting jag har samlat på mig men jag känner mig inte klar än utan jag tänker på varför ska jag ha mer än en av alla mina stenar tex? Och varför har jag sparat böcker som jag inte tycker om eller använder. Och när jag tittar på örter som är torkade så ja dom varar jättelänge men jag känner att om där är damm på dom så får dom åka till återvinningen. Jag lovar att jag håller uppdaterade.