Hur jag löser mina problem med hjälp av er!

Hej allesammans jag hoppas ni alla mår bra och att ni har en härlig vecka framför er. Jag har bildat mig en uppfattning med tiden jag har jobbat poå linjen och det är att om någonting har hänt i mitt privatliv och där är någonting jag går och tänker på eller undrar så av någon anledning så kommer där alltid någon som ringer den kvällen och har exakt samma problem och jag har börjat putta in mig själv mer och mer på linjen när jag har något jag grubblar på.

Jag känner att när jag får privilegiet att hjälpa och lyssna på er och jag får möjligheten att hoppa ur mig själv och vara neutral så i takt med att jag hjälper er så hjälper jag mig själv och får ett nytt perspektiv på det jag går igenom.

Så jag känner att jag vill tacka er alla för att ni har valt att ringa just mig och att ni vågar släppa in mig och dela era tankar och att ni följer mina råd. Det betyder jättemycket för mig så tack så jättemycket allesammans.