Att kontakta ett medium

I dag kan det kännas som en djungel att hitta ett medium som faktiskt är rätt för just dig. Här har vi samlat de vi tycker är bäst och med många olika specialområden.

Det finns idag många olika sätt att hitta ett medium. Man kan söka på internet eller besöka den närmaste New Age butiken. På detta sätt så vet man egentligen inte vad man hittar för något och ofta så kostar det många pengar. Det du bör göra är komma fram till själv vad det är du vill att just ditt medium ska kunna. Vad är det som du vill att de ska hjälpa dig med. Undersök noga vad de kan och hur de går till väga.

35094

 

Vi har samlat våra medium här. Du kan in lugn och ro läsa deras egna presentationer för att se vem av dem som passar just dig. När du sen har valt en som du känner själv passar så kan du ringa till just detta medium och om det inte känns rätt då ni pratar så kan du lägga på luren och betalar inget mer. Bokar du en tid med ett medium så tar de troligtvis en summa pengar för en viss tid. Det är något som du måste betala även om du inte är nöjd. Hos oss kan du välja att avsluta och sedan ringa till ett annat medium. Det är svårt att välja rätt men om du vet vad du vill ha hjälp med så blir det genast mycket lättare.

 

Du kanske har en känsla av att det finns en ande i ditt hem. Då ska du välja ett medium som är bra på husrensning. Om det är så att du vill komma i kontakt med en nära anhörig som gått vidare till andra sidan så kan du välja ett medium som har kontakt med andevärlden.

Vissa av våra medium kan även hitta borttappade saker eller få kontakt med änglar och hjälpare. Det kan vara så att du kanske bara behöver råd angående ett val i ditt liv. Då kan ett medium som får så kallade änglaviskningar vara det du behöver.

4

Eftersom vi har öppet dygnet runt så finns det alltid medium att kontakta vilken tid på dygnet du än behöver hjälp. De medium som finns på den stora marknaden ute i världen har väldigt ofta lång väntetid. Det kan vara så att du behöver hjälp just precis nu och då vill du inte vänta en månad på din tid hos ett medium. Vi finns alltid till hands och vill alltid ge dig den hjälp du behöver.

third-eye-2886688_1920

Det mystiska osynliga ögat

Det dolda ögat är ett mystiskt och imaginärt öga. Vi behöver det, när vi blir nyfiken på att veta vilka saker som kommer att hända i framtiden. Det dolda ögat är också känt som det tredje ögat eller det inre ögat. Detta öga har ingen fysisk identitet. Det är en känsla som är kopplad till chakranerna (som nämns i hinduisk religion). Vi kan använda denna mening eller det tredje ögat. Men vi måste fokusera mycket. Vi måste koncentrera oss på chakranerna i oss. Vi behöver för mycket meditation för att känna eller känna det inre ögat. Det visar våra inre färdigheter. Det är en relation mellan teosofin och andligheten. Det finns många människor som hävdar att de gick till det skedet av deras sinne där deras tredje öga eller det dolda ögat visade dem glimt av deras framtid.
Många av dem var hinduer. Hindu religionen har så många saker att tro. De tror att de lätt kan använda sitt inre öga för att se eller känna igen de aktiviteter som kommer att hända mycket snart.

Många länder har sina egna tränings- eller kompetensutvecklingskurser, där folk brukade gå för att förbättra sin förmåga att fokusera på sitt tredje eller dolda öga. Som i Indien använder indiska andliga guruer meditation att bli fokuserade på deras kroppschakra. De tror att meditation och koncentration kommer att bidra till att få dina chakras under din kontroll. När du väl vet, hur kontrollerar du din chakras? Du kommer säkert att kunna använda ditt inre öga i sättet att känna eller se framtidsperspektivet.

I Kina är det tredje ögat eller det inre ögat ett koncept som finns i många meditationsskolor, konstskolor som Yoga, Aikido etc. De lär, hur man fokuserar och koncentrerar sig på punkten mellan ögonbrynen med slutna ögon. Deras främsta motiv är att göra eleverna till nästa nivå av meditationer. De vill att deras elever ska nå den högsta nivån av meditationer för att veta mer och mer om universum och dess dolda fakta och avslöja dem. Detta hjälper dem att känna deras dolda ögon.

I grund och botten är saken att vi bara behöver tro att vi kan göra någonting, vi kan uppnå någonting. Antingen handlar det om meditation eller sinnena inre ögat. En liten tro kan göra stora förändringar.

staff

wicca

En före kristen tradition utvecklades i Irland, Skottland och Wales som kallas Wicca. Det är en nyhedensk religion som grundar sig på jordens moder natur och därför är allt som finns gudomligt. Historiker konfigurerar detta för att vara äldre än grottmålningarna. Men Gerald Brousseau Gardner skapade hörnstenen genom att skriva på häxkonsten som ledde till utvecklingen av Wicca över hela världen.

När det gäller Wicca som en amerikansk religion som de andra gav den amerikanska veteranförvaltningen i maj 2007 möjlighet att placera pentakeln på huvudstenen till fallna wiccan och hedniska soldater. Så detta förklarar som Wicca ritualer, stavar och magi är gjorda för gott och gagn för alla.

Den mest tilbedda guden i Wicca-samhället är den Horned Guden som representerar den maskulina kraften, motsvarar de tre gudinnorna som representerar den kvinnliga makten. Dessa gudinnor betecknar jungfruen, mamman och cronen. Man tror att någon andlig handling som utförs manifesterar lämnar tre gånger större effekt. Detta kallas tre lagen. Den magiska och stavaformerna används för läkning, fertilitet, kärlek och kreativitet. För ritualerna någon gång innebär verktygen att slutföra den andliga operationen inkluderar Paton, svärd och Athame, Wand, Chalice, Besom och Cingulum. Med dessa verktyg försöker någon Wiccan att göra Guds anslutning med luften, jorden, elden, vattnet och andan.

De flesta Wiccans firar festivalscykeln runt året kallad sabbats eller sabbats. Det finns totalt åtta av dessa firar som kallas Årets hjul. Varje cykel består av sex eller sju veckor som korrelerar med jordens säsongscykler. För att vara en högsta prästinna eller präst måste en person gå igenom en hel del ritualer bland sina traditionella grupper av häxor som heter covens.

 

ruin

Rensning

Några av de svåra att förklara instanser eller händelser som involverar övernaturlig kraft i form av person, plats, djur eller saker kommer under paranormala händelser. Dessa paranormala händelser är svåra att förklara i vanliga ord. För att studera dessa paranormala fenomen har en separat ström av studier utvecklats kallad parapsykologi. Rensning är en sådan paranormal aktivitet som oftast involverar ande från det förflutna. Parapsykologen har vidare indelat rensning i fyra olika delar.

  1. Demon rensning
  2. Intelligent rensning
  3. Poltergeist rensning
  4. Återstående rensning

Demonisk rensning:

Demonisk rensning är den mest dödliga bland alla. I den här jakten försöker djävulens ande att stämma överens med människan. Ursprungligen verkar det inte vara mycket hotande men när tiden går, framstår anden som en stark bedräglig ond ande. Allt negativt som händer med individen, en fysisk attack kan hända. Den onda anden förstör allt gott och tar kontroll över den drabbade individens vilja. För att göra en demonisk rensning krävs specialist som har erfarenhet av att hantera sådana negativa energier. Därefter låtsas djävlarna att det inte är närvarande, men kommer fortsätta att skada de besatta individernas kära.

Intelligent rensning:

Som namnet antyder i intelligent rensning, andar kan kommunicera i den fysiska världen. Detta är den traditionella rensningen. Även om denna typ av rensning inte är skadlig men den här anden kan flytta föremål från en plats till en annan, kan gå igenom saker, gömma saker och till och med ibland kan de prata med individerna. I denna rensning är huvudmotivet av anden att få uppmärksamhet och kommunicera sina meddelanden. Intelligent rensning beror främst på oupphörliga angelägenheter eller överflödig kärlek gentemot sina nära och kära.

Poltergeist rensning:

Polter är det tyska ordet som betyder “buller”. Poltergeists kommer med störande ljud, rörliga föremål, föremål kan kastas eller gömmas, ibland rapporteras fysisk attack och störningar i elektroniska apparater. Denna typ börjar som ett spel men långsamt ökar intensiteten till ett ögonblick som en händelse blir farligare.

Återstående rensning:

Detta är den vanligaste formen av rensning. Det involverar vanligtvis ingen ande, men det är mer sannolikt att vara resterna av tidigare associerade minnen. Som någon tragisk händelse som kan vara associerad med en viss person eller plats. Den scenen eller bilden av personen fortsätter att komma som en uppenbarelse. Dessa observationer kan vara på ett visst tidsintervall. Dessa är som en indirekt kommunikation och för det mesta ofarlig.

 

Tecken på att du är ett medium

Behöver du experthjälp inom medial vägledning? Visste du att vi alla föds med en medial förmåga. Som alla vet är oftast barn väldigt mottagliga för allt som händer runt omkring dem. Barn har också förmågan att känna av energierna i ett rum när någon ny person kliver in i rummet. Detta är ett tecken på intuition som är en stor del av mediumskap. Med tiden när barnen växer upp så lär de sig av de vuxna att stänga av denna intuition. Det är därför som låtsaskompisar försvinner med åldern och att barnen slutar se och känna av energier i ett rum.

Vi kan när vi blir äldre lära oss att öppna upp dessa kanaler igen. Vi har nog alla flera gånger i livet sagt till oss själva och andra att ”jag kände det på mig”. Ofta så vet man bara saker i förväg och det är vår intuition som talar om det för oss.

afterlife2

Har du någon gång när du möter en främmande människa känt i magen att denna person kan man inte lita på? Det är din intuition som talar om det för dig. Har du dessutom känt att du inte är ensam i ett rum fast du fysiskt sett är det. Då kan du vara verkligt medial och kan lära dig att öppna upp dina sinnen mycket mer.

De som då redan är öppna har redan kontakt med sitt andliga jag och kan skilja på sina egna känslor och vad andra förmedlar. Har man sina kanaler öppna så kan man få bilder, känslor, dofter från andevärlden. Som medium så bestämmer du inte själv vem som ska ta kontakt utan det gör andarna. De som finns i andevärlden känner att du är mottaglig och öppen och kan då ta kontakt för att förmedla sina budskap. Första gångerna som detta händer kan det vara skrämmande eller så förstår du inte vad de vill. Det är just dessa gånger som en ande kan ta till andra metoder för att få din uppmärksamhet som att tända och släcka lampor eller smälla i skåpdörrar.

aakkphotodune-3827942-young-businessman-sadness-l

 

Det du förnimmer från andarna kan komma till dig i till exempel bilder. Hur du sen tolkar bilden är helt upp till dig, vi är alla olika. Skulle du få en doft till dig från andarna så kan det vara en doft som du tycker luktar gott men någon annan kanske tycker att det luktar illa. Samma är det med smaker. Känslor du känner kan också tolkas olika från medium till medium. Det är just på grund av detta som det är väldigt viktigt att man känner sig själv ordentligt.

don__t_trash_your_dreams_by_aquasixio-d5clzyo

 

De flesta medium arbetar på olika sätt och för att bli ett bra medium så måste man hitta det sätt som är bäst för en själv. Det finns massor med olika sätt att öva på sin egen intuition och flera olika sätt att öppna upp sina kanaler. Det du ska tänka på är att hitta det sätt som är bäst för just dig. Du kan också få experthjälp av ett medium om du känner att det är svårt att göra detta på egen hand.

Var medveten om att detta kan berika ditt liv enormt.